"Ongeslagen kampioen"

Op 26 november speelden de Weerdinge-Valther Boys Combinatie J09-1(voormalig F 1) uit tegen Ter Apel. Een wedstrijd die gewonnen moest worden... en dat lukte  ! Eindstand 1-12. Na het fluitsignaal werd er luid gejoeld en gleden ze met elkaar over het koude gras want nu al was het duidelijk dat ze kampioen zouden worden.  Op 10 december moest er nog een wedstrijd gespeeld worden, maar de tegenstander Dalen had te weinig spelers. De ouders organiseerden die dag  voor het team een leuk kampioensfeestje inclusief spandoeken.

De kinderen kregen allemaal een medaille, een coole sleutelhanger en  de flessen  (kinder) champagne werden ontkurkt. Daarna reed Rob van der Veen de kampioenen luid toeterend  door Weerdinge en Valthe. Als afsluiting trakteerde VV Weerdinge op ranja met patat waarna de kampioenen trots naar huis gingen.

Hierdoor willen we kinderen van de J09-2 bedanken voor het meespelen tijdens wedstrijden waarop we te weinig spelers hadden.                            Wij trainers en leidsters zijn enorm trots op ons team en hebben genoten van dit leuke team.  Dank jullie wel Sam Walstra, Thies Woltman, Daan Nieboer, Ivar Smeenge, Luco Bos, Luca Kayzer, Duuk Stuulen, Luca Lenssen en Levi Lenssen. Een mooi en sportief nieuw seizoen toegewenst!!!!

Trainers Basilius Dellas en Remon Muntinga, leidsters Astrid Knol en Alice Joling