Op 2 januari om 17.37 uur kregen wij het bericht dat Tinus 's morgens was overleden.

VEEL TE JONG. ONGELOOF. SPRAKELOOS. VEEL TE JONG.

Een echte Weerdinger die altijd aanwezig was op de club of hij er nu was voor een klus of de dames helpen bij de bingo,
Tinus was nergens te beroerd voor.

En altijd een voorstander voor de derde helft, of dat nu bij het derde, tweede of eerste was. Samen met z'n vrienden aan de vertrouwde stamtafel de momenten van de dag delen, een uitgesproken mening over het voetballen of over een voetballer, Tinus vertelde iedereen hoe hij er over dacht.
Wij zullen Tinus missen zowel op het veld als in de kantine: "Tinus, je bent en blijft voor ons een TOPPER."

Vrijdag 6 januari kunnen we afscheid nemen om 14uur in het crematorium de Meerdijk te Emmen.

Tinus zal altijd in ons midden blijven.

Vrijdag  is de kantine om 12.30 open voor de voetbalvrienden van VV Weerdinge om vooraf een kop koffie
te drinken daarna gaan we gezamenlijk naar de MEERDIJK.
Na de condoleance gaan we naar SPORTPARK DE LUWTE om met elkaar  een biertje op Tinus te drinken in onze vertrouwde omgeving.

RUST ZACHT VRIEND.

Wij wensen PASCAL en CHANTAL en TINUS z'n OOGAPPEL FINN (kleinzoon) en overige familie heel veel sterkte toe met dit verlies

Bewaren