Gisteravond mochten we dan eindelijk voetballen. De zenuwen waren om te snijden. In onze mooie trainingspakken kwamen we aan bij EHS. Na de warming-up begon de ...wedstrijd tegen Zwartemeer.

Al snel vlogen de ballen de goede kant op. Merel (Charona) heeft 2x gescoord en Sharona heeft 1x gescoord. Mandy gaf de tegenstander een boogie woogie waardoor ze een vrije trap kregen. Deze vrije trap ging naast het doel ( en anders had Mandy de bal heus wel gehad). Dolblij beginnen we aan de 2e wedstrijd tegen EHS. Er werd weinig gevoetbald aan onze kant en we kwamen steeds dichterbij het doel. Sanne heeft 1x gescoord, Sharona heeft 1x gescoord. En een doelpunt van Amber maakte het 3-0. Zo trots als we waren mochten we na een kopje thee en geklets beginnen aan wedstrijd 3 TITAN. Een pittige wedstrijd. De bal ging over en weer.. Na een cornerbal van Wieke kon Sharona nog 1x scoren. We hebben met zn allen gevochten zodat deze wedstrijd 1-0 zou blijven... de scheidsrechter fluit en we weten zeker dat we 9 punten mee kunnen nemen naar Weerdinge! Tamara en Sharona we zijn blij dat jullie (terug) zijn. Alle 3de wedstrijden hebben we laten zien wat voetballen is. Er werd goed overgespeeld en veel gepraat (geschreeuwd). In 1 wedstrijd avond hebben we meer bereikt dan het hele seizoen vorig jaar.

We zien allemaal dat we sterker en beter worden. Ook zijn we goed op elkaar ingespeeld!

Remco en Benjamin bedankt dat jullie de moed uit jullie schoenen hebben getoverd!

Vrijdag 7 april spelen we dezelfde wedstrijden op sportpark de Koel in Zwartemeer.