De 3 punten gaan mee naar Weerdinge!!

Vandaag hadden we een lastige uitwedstrijd tegen Musselkanaal 2.

De eerste helft verliep stroef. De combinaties achterin ...verliepen vlekkeloos maar echt aanvallend spel zat er niet in. Het droge kunstgras deed ook niet veel goed aan ons tikki takka voetbal.

In de rust was het gebruikelijke praatje weer van toepassing. Het moest weer beter.

Vlak na het startsein was het Weerdinge dat het voortouw nam. Een vrije bal op een mooie plek was het resultaat. Hicham Amaramouri wist deze om te zetten tot een goal!! Bam 0-1!! Weerdinge bleef door gaan en kleine kansen kwamen. Na slecht wisselbeleid van de trainer maakten we het ons zelf lastig. Helaas was daarna de gelijkmaker op het scorebord. Weerdinge werd weer wakker geschud en moesten weer opzoek naar de voorsprong. Deze kwam er door een strakke vrije bal van Dennus Ots die in de kluts voor onze goalgetter Émile Bakker kwam en het leder tegen de touwen werkte. Toen was het pompen of verzuipen van Musselkanaal. Helaas voor hen was onze keeper Alex, the legend, Slok Soede in goede doen en wist de doelpogingen onschadelijk te maken.

De punten werden over de streep getrokken en het goede gevoel nemen we mee naar volgende week. Dan wacht ons de thuiswedstrijd tegen Emmen 3. Aanvang 10:00 uur. Tot dan!!