Voetbal.nl heeft een nieuwe app ontwikkeld die gelijk loopt met de Sportlink Club app. ( De wedstrijdzaken app).

De voetbal.nl app is toegankelijk voor spelers, leiders, trainers, supporters en alle andere belangstellenden. Iedereen die wil kan zich hier aanmelden of registreren.

Voor leden van Voetbalvereniging Weerdinge is het van belang dat de men zich aanmeld met het mailadres dat zowel bij ons als bij KNVB bekend is. Was je altijd al bij voetbal.nl aangemeld  kan je waarschijnlijk met deze gegevens weer aanmelden als je maar het mailadres hebt dat al bekend staat.

Wil je je als belangstellende aanmelden dan moet je je opnieuw registreren.

Wanneer je dan bent aangemeld, wil je natuurlijk je favoriete teams of verenigingen kunnen volgen, dit kan je doen door de app te openen en rechtsboven op de 3 streepjes te klikken. Je ziet dan je naam en daaronder Home, Programma, Uitslagen, Stand enz enz. Je klikt op Zoeken en dan kan je zoeken naar Verenigingen, Teams of zelfs personen. Heb je de vereniging of team gevonden klik je op Favoriet en dan heb je je voorkeuren opgeslagen. Wil je een hele vereniging volgen, kies dan voor vereniging zoek in dit geval Weerdinge en maak deze tot favoriet. Wanneer je dan onder favorieten klikt op vereniging zie je bovenaan t kopje programma staan daarop klikken en het hele wedstrijd programma van alle teams komen te voorschijn. Klik je op home krijg je de 1e x nieuws van KNVB te zien, ververs je de pagina door op de pagina te staan en deze naar beneden te trekken en loslaten, dan zie je alle wedstrijdwijzigingen van je vereniging.

Heb je alleen een team als favoriet aangeklikt dan zie je ook alleen de wedstrijden van dat team. Uitslagen zijn daar ook direct te zien.

De voetbal.nl app loopt gelijk met de wedstrijdzaken app van de KNVB, deze is te gebruiken voor scheidsrechters, wedstrijdsecretaris, coördinatoren, leiders en trainers, men dient zich hier dan ook aan te melden met de zelfde inloggegeven als bij voetbal.nl. Hier worden ook de wedstrijdformulieren ingevuld door diegene die daartoe bevoegd is.

In voetbal.nl kan je je als speler aanmelden en dan komt de vraag of je je profiel openbaar wil zetten of beperkt. Dit heeft te maken met het feit of je wil dat iedereen je foto kan zien of niet...Voor het digitaal wedstrijd formulier zou deze keuze geen verschil moeten maken, omdat je dit apart moet openen.