Afgelopen dinsdagavond was het dan zover Gert Jacobs kwam een presentatie geven. De kantine was vol met sponsoren, leden, vrijwilligers en andere genodigden. Gert begon te praten en hield pas op toen t pauze was, om daarna weer vol gas door te gaan.

Hij vertelde over zijn wielerloopbaan de successen bij de Tour de France en hoe hij door Reinout Oerlemans werd gevraagd voor de tv. Hij vertelde dit met zoveel enthousiasme en humor er werd dan ook regelmatig flink gelachen.

In dat hele verhaal zat ook een boodschap, een duidelijke aanwijzing naar iedereen die betrokken is bij de vereniging, als je iets wil bereiken moet je een team vormen en ieder pion daarin is belangrijk hoe klein je rol ook kan zijn, zonder die pion bereikt het team niet wat het wil bereiken......."wees trots op dat geel zwart" zei hij, en"heb respect voor iedereen die hier is "We doen t samen, alleen dan kan VV Weerdinge zeggen we goan van derrrannn."

Hieronder een aantal foto's die via twitter, facebook en in de zaal verspreid zijn. Meer foto's zijn welkom.