De tweede seizoenshelft is begonnen!

Ondanks dat het gras nog lang niet groen is, is er wel weer begonnen, en hoe! Het 2e elftal staat bovenaan de ranglijst en het 1e elftal heeft het gat volledig gedicht met de nummer 1 en is op 1 punt genaderd van de koploper. Nacompetitie is gehaald dus promotie van beide teams lonkt! Het 3e team heeft nog een flink aantal wedstrijden te spelen maar weten ook weer wat winnen is. Er zijn zelfs spelers die zich al hebben aangemeld voor volgend seizoen. Daar zijn we erg blij mee en bevestigd de goede weg die we zijn ingeslagen.

Op 23 april houden we onze jaarlijkse Bazar in onze kantine vanaf 21:00 uur. Na het kopen van lootjes wordt er aan het rad gedraaid en worden er leuke prijzen gewonnen worden. In de voorverkoopzijn er cadeaubonnen van restaurants in Emmen, kledingwinkels, Intratuin etc. te winnen. Als u een lot koopt van een van de jeugdleden dan betekend dat u de vereniging steunt en het aankopen van goed spelmateriaal mogelijk maakt.

Met nog 10 weken zijn de voorbereidingen voor het 70 jarig jubileum in volle gang. Er staat er een groot jubileumfeest gepland! Het zal niemand ontgaan zijn dat we bij alle ingangswegen rond het dorp een groot spandoek hebben opgehangen. Ook op facebook stromen de geïnteresseerden voor het feestweekend binnen. Op de voorverkoopadressen zijn kaarten beschikbaar voor de vrijdag- en zaterdagavond. In Weerdinge zijn dit de kantine van voetbalvereniging Weerdinge en Snelbuffet Westerhof. We willen benadrukken dat het feest voor iedereen is en niet alleen voor de leden van de voetbalvereniging! Dus heb je zin in een feestje houdt dan de agenda 3, 4 en 5 juni vrij en kom naar Sportpark “de Luwte”!

Het programma is als volgt:

Vrijdag 3 juni

 vanaf 20:00 uur in de feesttent: GigantFM, Rene Becker en Burdy

Zaterdag 4 juni

 11:00 tot 14:30 Keeperclinic FC Emmen Keepers uit de omgeving kunnen zich opgeven om een keeperclinic te krijgen van de keepertrainers van FC Emmen.

 11:00 tot 14:30 Zeskamp voor de jeugd van Weerdinge en Valtherboys en deelnemers van de activiteitenladder van de basisschool. Aansluitend een ballonwedstrijd.

 15:00 tot 16:45 Wedstrijd van FC Emmen tegen selectiespelers van v.v. Weerdinge

 Muziek in de feesttent vanaf 20:00 uur met: GigantFM, Henk Wijngaard, De Gangmakers en Bouke.

Zondag 5 juni

 10:00 tot 15:00 voetbaltoernooi met maarliefst 16 teams van verenigingen uit de naaste omgeving en samengestelde teams van oud leden.

 14:00 uur reunie oud leden voetbalvereniging Weerdinge. Gezellig annekdotes ophalen en tenslotte met alle aanwezigen op de foto om de helden van toen vast te leggen.

 16:00 uur prijsuitreiking “Schijt je Rijk”. Kavels zijn voor € 5,00 te koop in de kantine en daar waar de koe “schijt” wordt de eigenaar van de kavel de winnaar van € 200,00!

 16:30 uur prijsuitreiking van het voetbaltoernooi Op deze dag is er een drive inn in de tent en aansluitend wordt er live muziek gespeeld door de dans- en feestband Unique. We hopen iedereen een aantrekkelijk programma te bieden en we hopen dan ook dat we iedereen enthousiast hebben gemaakt om te komen en van dit jubileumfeest een succes te maken.

Met sportieve groet, Het bestuur.