Op naar één groot feest…

Sportief gezien gaat het prima met de senioren- en de jeugdteams! Het eerste elftal heeft de nacompetitie gehaald en zal tot het laatst strijden om promotie naar de 3e klasse. Het tweede team kan het kampioenschap niet meer ontgaan en zal waarschijnlijk bij het drukken van dit boekje kampioen zijn geworden. Het 3e team speelt in de middenmoot mee doordat er zowel gewonnen, als verloren wordt. De jeugd gaat ook prima. Met enkele teams wordt er bovenaan meegespeeld om het kampioenschap. Het wordt nog spannend maar het ziet er heel goed uit voor de jongste talenten! Een vereniging dat 70 jaar bestaat kan alleen maar trots zijn op zoveel winnaars! Echt geweldig om te zien hoe iedere week het spelletje weer beleefd wordt door jong en oud. Kom ook eens langs om het mee te maken!

Feestweekend

De voorbereidingen zijn in volle gang en 3, 4 en 5 juni komt steeds dichterbij. Met nog enkele weken te gaan ligt alles op planning. Wat hebben we leuk programma weten te maken voor onze leden, hun ouders, het dorp Weerdinge en iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. Nog even het programma in het kort:

Vrijdagavond 3 juni:

De avond zal in het teken staan van een gezellige avond vol muziek.

Zaterdag 4 juni:

Op zaterdag barst de sportiviteit los vanaf 11:00 uur met een keepersclinic van de keeperschool Rini van Vilsteren uit Emmen en een sport & spelmiddag voor alle kinderen van de vereniging en van de activiteitenladder van de Brede School die zich hiervoor hebben opgegeven. Opgeven kan natuurlijk altijd nog en is de activiteiten is voor iedereen! Laat het Jeroen Hengeveld even weten via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zal aansluitend een ballonwedstrijd gehouden worden met de kinderen. Om 15:00 uur speelt de selectie van v.v. Weerdinge een wedstrijd tegen spelers van FC Emmen U17. ’s Avonds is er weer een bomvol muziekprogramma in de tent.

Zondag 5 juni:

Er wordt een voetbaltoernooi gehouden voor senioren vanaf 10:00 uur met maar liefst 16 deelnemende teams uit de naaste omgeving. Vanaf 14:00 is er een reünie in de feesttent voor oud- leden en oud-bestuursleden. Om 16:00 uur wordt de uitslag bekend gemaakt van het voetbaltoernooi en van “Schijt je Rijk”. Ondertussen wordt de dag muzikaal omlijst door een drive-inn show en een dans en feestband.

Het programma is nog eens na te lezen in het binnenblad van deze dorpskrant.

Oproep:

Er is al veel beeldmateriaal beschikbaar gesteld en ook zijn er een aantal anekdotes en sportieve herinneringen gedeeld met de feestcommissie, maar we zouden nog meer willen ontvangen om eventueel een jubileumboek uit te kunnen brengen. Weet u, of kent u iemand, die nog veel over de vereniging weet of foto’s heeft van het sportpark, clubgebouw of teamfoto’s etc.? Wilt u dit dan delen met Jan Busscher? Hij is bereikbaar op tel.nr. 06-54936506 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We willen benadrukken dat het feest voor iedereen is en niet alleen voor de leden van de voetbalvereniging! We hopen dan ook dat iedereen uit het dorp de kaartjes in de kantine, bij Snackbar Westerhof of een van de andere voorverkoopadressen zal halen en het jubileum mee wil vieren.