Seizoensafsluiting

Helaas heeft het 1e elftal de tweede wedstrijd tegen CEC niet met een gelijk spel of winst uitgespeeld. Een 3-0 verlies op het eigen sportpark was helaas niet genoeg om te promoveren naar de 3e klasse. In de tussentijd zijn er wel vele spelers uit de regio gecharmeerd van het spel van de eerste selectie en de goede sfeer van de vereniging. Met het sluiten van de transfermarkt zijn er al acht nieuwe spelers lid geworden van onze vereniging en gaat er niemand de club verlaten. Mede hierdoor gaan we volgend jaar weer meedoen om de prijzen! Het 2e team was door het kampioenschap al gedegradeerd en zal volgend jaar een klasse hoger spelen. Door de toename van leden zal er worden gekeken of er wellicht een 4e team kan worden ingeschreven. Hiervoor zijn nog enkele leden nodig. Dus als je je ook wilt aansluiten bij een sportief of recreatief team in Weerdinge meld je dan aan! Daar waar iedereen met een krimp van leden te maken heeft kunnen we met trots noemen dat v.v. Weerdinge nog steeds een groei kent.

Ook zal binnen afzienbare tijd weer een damesteam worden ingeschreven om op vrijdag avond 7x7 te spelen. Hier is nog plaats voor enkele speelsters. Dus als je zin hebt om in teamverband een leuke en sportieve invulling wilt geven aan een vrijdag avond geef je dan op!

Feestweekend

Wat hebben we een mooi feestweekend gehad! Met een bomvol programma voor jong en oud hebben we het 70 jarig jubileum met zoveel mensen willen vieren. En dat is gelukt! We zijn iedereen dankbaar die de weg naar het sportpark en de feesttent hebben gevonden. We hopen dat jullie net zoveel hebben genoten als de circa 35 vrijwilligers die het allemaal zo goed mogelijk voor de bezoekers hebben proberen in te vullen en te verzorgen!

Hierbij nogmaals een woord van dank voor de vele vrijwilligers die zich een weekend beschikbaar hebben gesteld voor de bezoekers en de invulling van het programma! Iedereen alvast een fijne vakantie en in het nieuwe seizoen vanaf augustus zal er weer maandelijks verslag gedaan worden van het reilen en zeilen van de voetbalvereniging van Weerdinge.