Een nieuw jaar, nieuwe kansen! Weerdinge

Het nieuwe jaar is inmiddels al weer 4 weken oud! In december vorig jaar heeft v.v. Weerdinge meegedaan aan het grootste indoor zaaltoernooi van het noorden. We hebben de huid duur verkocht en hebben laten zien dat we ook in de zaal ons mannetje kunnen staan. In Angelslo werd in de eerste ronde van Angelso en Drenthina gewonnen. Door als derde in de poule te zijn geeindigd drongen we door tot de volgende ronde.

In een oude brandweerbus werden de spelers en supporters door de voorzitter naar Westerbork vervoerd. RTVDrenthe heeft hiervan zelfs een rapportage gemaakt. In Westerbork haalden we op één doelpunt na tegen Rolder-Boys de volgende ronde niet. We hebben ons desondanks goed geprofileerd in de zaal en hebben niet stil gezeten in de winterperiode.

De oliebollenverkoop was ook weer een succes. In de weide omgeving ie er weer besteld en de vrijwilligers hebben weer een groot aantal oliebollen gebakken. Een ieder bedankt voor het kopen van de oliebollen! Uw bijdrage maakt voor onze vereniging veel mogelijk!

Led verlichting

En dan het grote nieuws! Het trainingsveld zal in april namelijk worden voorzien van LED verlichting! Na een jaar durende zoektocht naar de juiste LED armaturen tegen de juiste prijs en de vele gesprekken om de benodigde toestemming van de gemeente is het ons gelukt om op ons sportpark als eerste trainingsveld in het noorden te voorzien van LED verlichting! Een positieve bijdrage aan de duurzaamheid van onze aarde en voor de energierekening. De nieuwe lampen gaan namelijk 5x langer mee en besparen zo’n 65% op het elektraverbruik ten opzichte van de huidige lampen. Alle TL-verlichting en spotjes in de kantine en kleedkamers zijn inmiddels voorzien van LED verlichting. Het besparen kan dus beginnen. Door de financiële bijdrage van de gemeente, het Plaatselijk Belang en een eigen inbreng is het mogelijk om de kosten aan energie te reduceren en de voetbalsport in Weerdinge voor de leden betaalbaar te houden. De vrijwillige inzet loont ook deze keer!

Stickeralbum

De verenigingen v.v. Weerdinge, Valtherboys en HOC doen gezamenlijk mee met een actie van COOP Supermarkt Schippers te Odoorn door een stickerverzamelalbum uit te brengen. Door aankopen in deze supermarkt te doen kunnen er voetbalplaatjes van spelers van bovengenoemde verenigingen worden verzameld. Leuk voor nu, maar ook om in de toekomst nog eens terug te kijken naar de oude teamleden. Een supermarkt uit Odoorn zult u zich afvragen, maar dit komt voort uit de samenwerking met de jeugdelftallen van Valtherboys. Zo helpt Valtherboys met enkele acties van v.v. Weerdinge en doen we zo ook iets terug voor Vatherboys. De ene hand wast de andere…

Jeugdafdeling

Ook voor de jeugd komt het einde van de winterstop in zicht. Nog even en dan zullen de indelingen voor de voorjaarscompetitie weer bekend zijn en zal er binnenkort weer volop getraind en gevoetbald gaan worden. Mits de weergoden geen roet in het eten gooien natuurlijk. Bij D1 moesten we na de najaarscompetitie op zoek naar een nieuwe trainer en inmiddels zijn er 2 nieuwe trainers. Robin Eggens en Lucas Kamies gaan met dit team aan de slag.         We wensen beide heren veel succes.

We kunnen nog steeds leden of vrijwilligers gebruiken. Lijkt het je wat om je voor onze vereniging sportief of recreatief in te zetten meld je je dan aan in de kantine bij het barpersoneel of neem contact op met het bestuur.

Met vriendelijke groet, Het bestuur van v.v. Weerdinge