De vakantie is weer voorbij! Er is weer gestart met een nieuw voetbalseizoen in augustus. Maar vrijwilligers hebben in de zomervakantie niet stilgezeten! In zeven weken tijd heeft de kantine een ware metamorfose ondergaan. De bar is er onder andere uit gesloopt en weer opnieuw opgebouwd van steen en steenstrips. De kleedkamers zijn gemoderniseerd. Ook het plafond is vervangen en voorzien van een nieuw geluidsysteem en LED verlichtingspanelen. Met een aantal handige vrijwilligers is er hard gewerkt om de kantine gereed te krijgen en dit is gelukt. We willen dan ook iedereen bedanken voor de inzet om het te maken tot een van de mooiste kantines van zuidoost Drenthe! En dan het voetbal. Het eerste elftal is met 5 nieuwe spelers fris uit de startblokken gekomen. De nieuwe spelers zijn hartelijk ontvangen en zelfs een in eerste instantie vertrokken speler is teruggekomen, omdat hij het plezier niet kon vinden bij de nieuwe club wat hij bij Weerdinge wel had. Geweldig natuurlijk! Hiermee staat er een sterke selectie die probeert te strijden voor een middenmoot of meer in het eerste jaar in de derde klasse! In de bekerwedstrijd tegen WKE’16 werd nog met 2-1 verloren maar afgelopen zondag werd met 11-1 gewonnen van EEC. Volgende week staat LEO op het programma voordat de competitie echt gaat beginnen. Het tweede elftal heeft gelijkgespeeld tegen Zwartemeerseboys voor de beker en verloren tegen FC Klazienaveen. Hiermee verloopt het bekeravontuur anders dan verleden seizoen maar kan men zich richten op de competitie. Het derde team zal binnenkort beginnen met de competitie. Een mooie competitie met allerlei wedstrijden op een half uur rijden vanuit Weerdinge. Mooie wedstrijden in het vooruitzicht dus! De dames van v.v. Weerdinge zijn uit hun kampioensroes gekomen van afgelopen seizoen en zijn al weer hard aan het trainen voor de nieuwe competitie die spoedig begint. De jeugd van v.v. Weerdinge en Valther Boys zal binnenkort in het nieuw worden gestoken doordat vele leden een ware groeispurt meemaken en kleding niet meer is bij te bestellen. Het is nog even wennen aan de nieuwe spelvormen van de KNVB op het veld voor trainers en spelers, maar ook hier vindt men snel de weg! We hebben voor de vakantie al aangekondigd dat onze verenging meedoet met de Rabobank Clubkas Campagne in de periode van 3 t/m 18 oktober. Jaarlijks wordt er door de bank een bedrag uitgekeerd door het belonen van ingediende initiatieven. In de vorm van de Stimuleringsregeling heeft onze vereniging al een aantal keren met succes een aanvraag ingediend. Een andere vorm van financiële support is de Rabobank Clubkas Campagne. De hoogte van het uit te verdelen bedrag van € 100.000 aan clubs is afhankelijk van het aantal stemmen dat op onze vereniging wordt uitgebracht door leden van de bank. We zouden graag het gasverbruik van de kleedkamers willen reduceren door er een andere warmwatervoorziening te installeren. Ons doel is goedgekeurd, nu de stemmen nog! Oproep -- Oproep -- Oproep -- Oproep -- Oproep -- Oproep -- Oproep -- Oproep Wilt u voetbalvereniging Weerdinge helpen te verduurzamen door het verwarmingstoestel voor douchewater van de kleedkamers te vervangen voor een energiezuinig systeem? Stem dan op v.v. Weerdinge met het stembiljet die u binnenkort krijgt als lid van Rabobank Emmen-Coevorden. Met het stembiljet kunnen maximaal drie stemmen worden uitgebracht. Deze stemmen zijn geld waard. We hopen dat u kiest voor het verduurzamingsdoel van v.v. Weerdinge om uiteindelijk de voetbalsport in Weerdinge betaalbaar te houden! Oproep -- Oproep -- Oproep -- Oproep -- Oproep -- Oproep -- Oproep – Oproep Met sportieve groet, Het bestuur.