Het jaar zit er weer bijna op!

Weerdinge – We naderen weer het einde van het jaar en de helft van het voetbalseizoen zit er ook al weer op. Even de balans opmakend speelt het overgrote deel van de elftallen en jeugdteams mee bovenin de competitie. In alle opzichten gaat het goed met onze dorpsvereniging. Het is dan ook goed toeven bij de vereniging met goede trainingsmaterialen, wedstrijdkleding, trainen onder LED verlichting en genoeg activiteiten voor jeugd en vrijwilligers.

Op 16 december mogen we tijdens een bijeenkomst van de gemeente Emmen een presentatie houden hoe het initiatief, uitwerking en resultaat van de LED verlichting tot stand is gekomen. Aangezien dit project afgerond is zijn we op zoek gegaan naar een andere besparing! We willen namelijk de huidige gasgestookte boiler van het kleedkamergebouw vervangen voor een thermodynamische warmtepomp. De offerte wordt momenteel uitgewerkt. Hierop vooruitlopend is er onlangs door de NUON een competitie uitgeschreven waarbij alle verenigingen hun beste besparing initiatieven konden indienen. Zo ook v.v. Weerdinge. Onder alle inschrijvers zijn we doorgedrongen tot de laatste 50 deelnemers! De eerste 9 clubs met de meeste stemmen krijgen € 10.000 van NUON. Dit is het bedrag wat we nodig zijn om de investering te kunnen doen, de energierekening te verminderen en om CO2 neutraal het douchewater te kunnen verwarmen. Hiervoor moeten we zoveel mogelijk stemmen halen!

Wilt u v.v. Weerdinge uw stem gunnen door de volgende site te bezoeken en v.v. Weerdinge als favoriete club aan te merken? In slechts 2 clicks kunt u ons helpen! Neemt u deze link over in uw internetbrowser: http://clubcompetitie.nuon.nl en deel dit met uw vrienden, familie en buurtgenoten. We hopen van harte dat we de grotere verenigingen uit het westen kunnen verbluffen met onze aantal stemmen. Alvast bedankt!

Nog even dit:

Als u uw frituurvet of uw olie voor het bakken van de oliebollen kwijt wilt dan kunt u dat inleveren op het sportpark. De gele container staat in de maand december aan de voorzijde van de kantine. Dus als u uw oud papier in de container gooit op de laatste zaterdag van de maand kunt u ook uw frituurvet of afgewerkte bakolie in één rit inleveren bij de kantine! Olie en vetten in het riool gooien levert u in ieder geval niets meer op dan een dure rekening van het riool-ontstoppingsbedrijf! De vereniging verdient hiervoor nog een kleine bijdrage. Win-win situatie dus!

Alvast voor een ieder fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van v.v. Weerdinge