Een half seizoen voorbij.

Weerdinge – We zijn alweer een half jaar onderweg, zo snel gaat het al weer. En zoals vele schrijvers in een terugkerend blad wordt er ook hier teruggeblikt op hetgeen heeft plaatsgevonden.

Er is in augustus volop getraind door jong en oud. Er stonden oefen- en bekerwedstrijden op het programma. Eerst moesten de spieren na een vakantie weer loskomen door een serie pittige trainingen. De spelers werden weer klaargestoomd om te kunnen knallen dit seizoen. Voor het derde elftal kwam dit allemaal wat later op gang, maar daar staat dan ook plezier voorop!

De nieuwe spelers bij de vereniging konden op deze manier van voorbereiden goed aan elkaar wennen. Waar v.v. Weerdinge om bekend staat, de gastvrijheid, was dit dan ook snel gebeurd. Inmiddels weet iedereen zijn draai te vinden bij de vereniging en zijn de nieuwe spelers dan ook goed opgevangen door de leden. Met 2 overwinningen in de beker is de laatste wedstrijd helaas met 1-0 verloren gegaan. De eerste selectie kon zich volledig concentreren op de competitie. Tijdens het schrijven doet het 1e team uitstekend mee in de koppositie op een verdienstelijke 3e plek. De werkelijke verdeling zal na de winterstop duidelijk worden. Het is zaak om fit aan de hervatting van de competitie aan de start te komen. Het bestuur heeft het vertrouwen gegeven aan de hoofdtrainer door het contract met een jaar te verlengen. Erwin van Oosten gaat het 4e seizoen in als trainer.

Ook het 2e elftal heeft de 2e ronde van de beker niet gehaald, maar doet het in de competitie wel uitstekend. Met een mooie serie overwinningen staat het 2e team dan ook op een verdienstelijke nummer 1 plaats.

Het 3e elftal zit zeer ruim in het jasje met het aantal spelers. De resultaten kwamen wat later op gang maar ook in dit team wordt nu gewonnen. Een plaats in de middenmoot nu, geeft ruimte voor verbetering in de 2e helft van het seizoen.

De jeugd doet het ook prima. In de beker zijn op moment van schrijven nog niet alle wedstrijden gespeeld, maar dat ziet er goed uit! Het F-team kan begin december zelfs kampioen worden. En zo zijn de allerjongste leden al kampioen dit seizoen. Dit gaat gevierd worden! Welk team volgt?

Tenslotte willen we iedereen hele fijne feestdagen wensen en goed uiteinde en een nog beter begin van het nieuwe jaar!