Er wordt door de slechte weersomstandigheden niet veel op de velden gevoetbald. Voor oefenpartijen kunnen we uitwijken naar velden met kunstgras, maar daarin zijn binnen de gemeente weinig mogelijkheden voor waardoor er vaak getraind is op ons eigen sportveld. Hopelijk kunnen we in februari de draad weer echt oppakken met alle teams.

Desondanks zit de vereniging niet stil. Zo was afgelopen zaterdag 30 januari de sportverkiezing van het jaar van de gemeente Emmen in het Hamshire hotel. Niemand minder dan onze eigen voorzitter Jan Busscher was genomineerd in de categorie Sportvrijwilliger van het jaar. Jan had op het podium geduchte concurentie van andere vrijwilligers die zich tomeloos inzetten voor hun vereniging. Jan heeft deze prijs dan wel niet gewonnen maar voor onze vereniging is hij wel de winnaar.

Deze avond bracht nog ander nieuws naar voren, namelijk dat de hoofdsponsor heeft verlengd met een jaar. Het sponsorcontract was na drie jaar eindig, maar de ontwikkelingen die de vereniging meemaakt de laatste jaren was aanleiding om v.v. Weerdinge verder te helpen met de plannen. We zijn natuurlijk als vereniging enorm blij dat Schuler Afbouwgroep nog een jaar hoofdsponsor is!

Op 18 februari houden we in de kantine vanaf 19:30 uur een sponsor- en ledenavond. Als gastspreker hebben we niemand minder dan Sierd de Vos, sportverslaggever van Ziggosport en Sport1. Op een humoristische wijze geeft Sierd de Vos een inkijkje in het leven van het betaalde voetbal. Als kenner van de spaanse competitie zullen we hier na deze avond ook meer de zin en onzin van te weten komen. Een leuke avond die voor iedereen toegankelijk is. Dus ook als je geen lid bent ben je van harte welkom!