VV Weerdinge vindt in Edwin Drenth de hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen!

Geert van der Tuuk wordt assistent en teamleider.

Weerdinge – Na een periode van gedwongen stilte door Corona-maatregelen heeft de technische commissie van voetbalvereniging Weerdinge de draad enkele weken geleden weer opgepakt ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Te beginnen met het vormen van de technische staf.

Met trots kan er dan ook worden medegedeeld dat vv Weerdinge een nieuwe hoofdtrainer heeft gevonden in de persoon van Edwin Drenth. In de zeer prettige gesprekken, waarin ambities zijn uitgesproken, de invulling van de verantwoordelijkheden van het hoofdtrainerschap en het vormen van de staf rondom de selectie, is de handtekening gezet onder een eenjarige verbintenis. Het beloofd een mooi seizoen te gaan worden, zodra de bal weer mag gaan rollen. V.v. Weerdinge bestaat namelijk 75 jaar in de maand juni 2021. Er wordt met het aanstellen van Edwin en zijn staf en selectie gewerkt met een feestelijk slot van het seizoen. Het feest zal er in ieder geval komen, maar de omvang van het feest zal blijken als de laatste beslissende wedstrijd is gespeeld!

Om de ambities nog meer kracht bij te zetten is gisterenavond een afrondend gesprek gevoerd met Geert van der Tuuk, de technische commissie en Edwin Drenth. Geert van der Tuuk zal als assistent naast Edwin fungeren en de rol als teamleider vervullen bij het eerste elftal.

Met Edwin en Geert zijn twee zeer ervaren voetbalmensen gevonden die een frisse gedachte hebben over het hedendaagse voetbal en een enorme beleving kunnen overbrengen op de jonge, kwalitatieve en gretige selectie van voetbalvereniging Weerdinge. De technische commissie is verheugd om de staf te hebben gevormd en met de komst van Edwin en Geert de komende weken verder te kunnen bouwen aan de selectie voor volgend seizoen.