In Memoriam

Ons bereikte het trieste bericht dat op 23 februari ONZE COMPADRE (Douwe Luinstra) is overleden. Na een kort verblijf in de Horst waar hij werd verpleegd heeft hij de strijd tegen zijn vervelende ziekte uiteindelijk toch verloren. Wij zullen deze man nooit vergeten. Hij heeft zoveel betekent voor zowel de club als daar buiten in en om het veld. Een man die stond voor zijn mening. Douwe was een op en top voetbalman die zich altijd inzette om de jongens het naar de zin te maken. Vanuit de TC heeft hij de laatste jaren zich verdienstelijk gemaakt voor de vereniging. VV Weerdinge was zijn club.

Langs deze weg condoleren wij de familie met dit verlies.

Vrijdag 26 Februari is er om 19.45 uur gelegenheid om de condoleance register te tekenen in het gebouw bij het Oeverse Bos. Om Douwe nog een laatste eer te bewijzen zal de rouwstoet zaterdagmorgen tegen half 10 langs het sportpark rijden. Een ieder die Douwe een laatste groet wil brengen wordt tussen 9.00 uur en 9.15 uur op de parkeerplaats ven de voetbalvereniging verwacht, liefst in de kleuren van de vereniging.