Jumbo actie “Spek de Kas”

Onze vereniging doet mee met de actie van Jumbo Weerdingerstraat; “Spek je kas” !

Bij elke €15,00 aan boodschappen krijg je een voucher bij het afrekenen in de periode van 18 augustus tot 12 oktober 2021. Bij de kassa staat een zuil waar je je voucher kan ingeven en kies dan uit de deelnemende verenigingen. We hopen dat je uiteraard kiest voor Voetbalvereniging Weerdinge. Met elke voucher verdient onze vereniging €0,10 om materialen en kleding voor jullie aan te schaffen of gereedschap voor vrijwilligers beschikbaar te stellen om ons sportpark te kunnen onderhouden. Er worden in totaal 800.000 voucher uitgegeven en we hopen toch op een groot deel voor onze club.

Oja, koop je bijvoorbeeld je boodschappen bij Jumbo Emmerhout of een andere winkel dan Jumbo Weerdingerstraat lever dan je voucher in bij het kantinepersoneel. Dan zorgen wij dat de voucher ten goede komt vaan Voetbalvereniging Weerdinge !

Kunnen we rekenen op je deelname? Dank alvast!